Pluzgier na zaludi

Dobry den Asi rok a pol mam problem so zapalmi predkozky, ktore su ale bakterialneho povodu, naposledy som uzival asi 2 tyzdne imacort, ktory mi celkom pomohol ale teraz s ami na zaladu vytvorilo cervene miesto a kedze mi to nemizlo ani po 3 dnoch tak som si stiahol predkozku na noc a na druhy den sa mi na tom zacali tvorit pluzgieriky, moze to byt nasledok toho vysusenia pokozky? Zlakol som sa herpesu, ale ten by som nemal kde chytit, pretoze som sexualne neaktivny uz niekolko mesiacov kvoli tym problemom, trochu to svrbi trochu je to bolestive. Nic som si na to nedaval. Za tyzden idem na obriezku. Dakujem

Odpověď odborníka:

Vaše obtíže by mohly být způsobené jen podrážděním, ale opar je teoreticky též možný, nemusí se vytvořit jen po pohlavním styku, ale při jakémkoli oslabení organismu.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: