Pms

Po 3 letech od porodu jsem zacala trpet PMS, zasla jsem si za gynekologem a nechala napsat zpet antikoncepci kterou jsem brala-Ayreen.. chtela bych vedet zda tento typ antikoncepce mi na to pomuze? Pred porodem jsem s ni byla spokojena. Monika

Odpověď odborníka:

Monika, ráda bych Vám řekla, že to tak bude, ale bude záležet na důvodu PMS. Samozřejmě antikoncepci zkusit můžete, ale kdyby do měsíce obtíže neustoupily doporučuji obrátit se na Vašeho gynekologa.
S pozdravem
Dr. Novotná

MUDr. Lada Novotná
MUDr. Lada Novotná

Specializace: Praktické lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x