Pms až po menstruaci

Dobrý den, v posledních pár měsících jsem si všimla že zhruba týden po menstruaci trpím vážnými depresemi, změnami nálad, a převážně plačtivostí. Tyto stavy přetrvávají tak jeden až dva dny. Když jsem na internetu hledala co by to mohlo být tak jsem našla schodné příznaky s premenstruační dysforickou poruchou. Ovšem všude uvádějí že se tyto stavy mají dostavovat před menstruací, nikoliv však až po. Takže bych se chtěla zeptat zda je opravdu možné PMS trpět i po menstruaci, nebo zda mám jen deprese. Předem děkuji za opdpověď

Odpověď odborníka:

PMS je skutečně hormonálně vázán na druhou polovinu cyklu. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: