Pn - ano či ne???

Dobrý den, chci se zeptat zda při mé diagnoze - sklerotické lemy a mírně zůžené k.š,kaudiálně bilat - kyčelní a kolenní kloub - snížená štěrbina, počínající a zahrocení okrajů - počánající ostruhy. - prosáklé zápěstí LHK Závěr: periferní nediferencvané spondylitidy seronegativní s oboustranou sakrliletidou ostruhami pata synovitidou předloktí RF-ANA-HLA B27 negat.labor hum aktvita lehká až střední vyšší FW a alfa 1 hraniční CRP 7 dg M469 vedledg polyartrosa nosných kl na DKK incip st I M150 - by jste napsala PN jako praktický lékař. Mám totiž o dost větší bolesti po užívání SULFASALAZINU 1-1-2 a CONDROSURFU 0-1-0 - naordinované od revmatologa. Na bolestivé zápěstí - nejsem schopna do ruky nic pořádně chytnout a po celém dnu je bolest ještě větší, často mně to budí i v noci. Mast TRAUMAPLANT a ELMETACIN nijak moc nepomáhají. Dělám u zvířat a občas je práce dost fyzicky náročná Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Je mi moc líto, že Vás zklamu. Posuzování zdravotního stavu ve vztahu k výkonu práce je vždy plně závislé na zhodnocení všech okolností, které jsou přístupné pouze ošetřujícím lékařům. Každý lékař "zvenčí" by stav mohl velmi zkreslit. Máte samozřejmě možnost požádat o spolupráci s posudkovým oddělením.

MUDr. Barbora Heřmanská
MUDr. Barbora Heřmanská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: