Pn po samovolném

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat zda můžu žádat PN po obvodním lékaři z důvodu že jsem psychicky zatím neschopná. Na PN jsem od 22.5 s diagnozou hrozící potratu. Potratila jsem 8.7 a můj gynekolog mi řekl že dýl než do 1.8 mi neschopenku nenenchá. O miminko jsme se snažili 6 let mám za sebou 1IUI a 2IVF otěhotnět se mi podařilo nakonec přirozeně a potratila jsem díky hematomům a nízko uložené placentě v 17tt dělám prodavačku a představa jít mezi lidi mě docela zatím děsí když vidím mimnko nebo těhotnou brečím. Zatím beru lexaurin, vím že to tak nemůžu řešit pořád nicméně zatím se opravdu necítím na komunikaci s limi Děkuju s pozdravem Jarošová

Odpověď odborníka:

Dobrý den, vše závisí na posudku ošetřeujícího lékaře. Je ale možné, že bude vyžadovat posudek i od psychiatra. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: