Pneumokok v krku

Dobrý večer,nevím zda píšu dobře na tento dotaz.Chtěla bych se zeptat mám syna 11.let,kteremu bylo zjištěno po vytěru z krku pneumokok,,asi před měsícem dostal antibiotika,ktere dobral ,ale bohužel mu není pořad dobře.stale se mu vraci zvyšena teplota trva jen jeden den,,pak užje jenom unnaveny a citi se zle..ma kruhy pod očima,mnel i bile skvrny na mandlich.odchodil jen 4 dny do školy a opět mu není dobře.Naš lekař mu vzal ocběr krve a řikal,že je vše v pořadku,,že ma i obranne latky v tele takže nepotřebuje žadne tablety na imunitu,moc Vás prosím o radu jsem z toho zoufalá.Děkuji Adamcova

Odpověď odborníka:

Dobrý den, doplnila bych ještě ORL a imunologické vyšetření. Po proběhlém infektu je důležitá dostatečná rekonvalesce, tedy omezit fyzickou námahu, vitaminoterapie, po léčbě antiibotiky - probiotika, můžete zkusit kúru Beta glukany.

MUDr. Marcela Vorlíčková
MUDr. Marcela Vorlíčková

Specializace: Alergologie a klinická imunologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x