Pneumokok v nose

Dobrý den,po výtěrech z nosíku byl mému synkovi(23 měsíců)zjištěn pneumokok...měli jsme opakované záněty nosohltanu,uzliny na krku atd...dostali jsme na deset dní ospen,3x denně 5 ml...celou dobu užívání vše ok,předposlední den rýma,zvýšená teplota...Zajímalo by mne,zda je to normální,když bere anti...byli jsme na kontrole u pediatra a plná čekárna nemocných...poté ta rýma...Udělány veškeré testy,výtěry.odběry...vše ok...děkuji za odpověď Adéla

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pneumokok v nose je zcela normální nález, to má mnoho lidí a obvykle to nezpůsobuje žádné problémy. Pokud je Váš syn v pořádku a má všechny testy v normě, netrapte se tím. K rýmě a zvýšené teplotě na antibiotické léčbě - syn nejspíš chytil ještě virozu. Hezký den

MUDr. Veronika Šabatová
MUDr. Veronika Šabatová

Specializace: Pediatrie
Pracoviště: Pediatrická klinika Thomayerova nemocnice

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: