Pneumotorax

Dobrý den, přítel před cca 5 lety prodělal spontánní pneumotorax, od té doby bez vážnějších problémů. Před před třemi týdny, kdy jsme navštívili okraj Alp a tam se mu přitížilo (vzdušnost, bolest v oblasti operované plíce, časté močení). Proto jsme se raději vrátili do ČR. Ráda bych se zeptala, zda přítel může do hor, nebo cestovat letadlem, byla bych nerada, kdyby se mu něco stalo. Děkuji Nika

Odpověď odborníka:

Dobrý den, za účelem jednoznačné odpovědi doporučuji plicní vyšetření přítele, který by v rámci tohoto vyšetření měl sdělit co nejpřesněji potíže, které ho v Alpách postihly.

MUDr. Miroslava Frčková
MUDr. Miroslava Frčková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x