Po abscesu nadvarlete

Zdravím vás, paní doktorko. Tak jsem teď hovořil se 3 lékaři urologie, je překvapivé, jak má každý jiný názor. Tedy -měl jsem absces v nadvarleti, díky opravdu neochotě lékařky mě rostl a rostl. Po 3 dnech jsem to nezvládl a šel na jinou kliniku, tam mě byly dány ihned antibiotika do žíly i orálně, ihned se otok zmenšoval, bolest i teplotota. Něco tam však zůstalo, na sonu viditelné cc8mm - je to v místě, kde prý zrají spermie -bohužel jsem ten odborný výraz zapoměl. Něco jako citokléra nebo tak nějak, vy budete vědět. To něco mi působí neustálý, tlak je to velmi nepříjemné. Běhám z nemocnice do nemocnice, kdo mi pomuže. Vy jste mi radila nějakou lesrovou metodu, jiný lékař mi řekl jen vyjmutí celého varlete a další ano - dá se to odstranit, leč malá jizva po řezu vás muže bolet dál. Tento lékař mi také řekl že podobné zůstatky po abscesu mají stovky mužů, ale jsem jediný, komu to vadí? Tomu nemohu věřit. Paní doktorko, je někdo kdo měl podobné problémy a nechal si to vyříznout? Můžete mi říci, jaká je uspěšnost? Děkuji -Bert 46

Odpověď odborníka:

Dobrý den, bohužel Vám na Váš dotaz nemůžu zodpovědět, nejsem urolog, ale nefrolog. A s chirurgickou léčbou nálezů na varlatech má pouze urolog, proto jste měl své dotazy položit právě jim, když Vás vyšetřovali.

MUDr. Michaela Bobelová
MUDr. Michaela Bobelová

Specializace: Vnitřní lékařství
Pracoviště: Dialyzační a nefrologické centrum při NsP Havířov

Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: