Po artroskopii

Dobrý deň, po dvoch týždňoch od operácie (artroskopia kolena) som bol na kontrole u ortopéda. Všetko bolo v poriadku. Po pár dňoch od kontroly pociťujem pri chôdzi pichanie v operovanom kolene. Neviete v čom by mohol byť problém? Ďakujem Vám za odpoveď.

Odpověď odborníka:

Vůbec jste se nezmínil o jaké operační řešení se jedanlo, zda kloub je zarudlý, s otokem a omezenou hybností. Bolest se po ASK často objevuje jako reaktivní zánět kloubní výstelky s otokem a výpotkem, v tom případě omezení zátěže a chladné obklady, jen lrátkodobě nesteroidní antireumatika typu Ibalginu. Koleno mje ale třeba u ortopeda zkontrolovat a dle nálezu případná léčba.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
zarudla bolestiva kolena | Od: martin | 10.8.2015 15:38
dobry den,uz asi pul roku mam bolestiva zarudla
kolena bez otoku.bolest vychazi z vnejsich stran
oblasti kloubni sterbiny.zarudlost a bolest se
stupnuje chozenim,stanim.na mri zaver bez
prukazu jasne patologie skeletu i mekkych
struktur kolene.pomaha mi jen chladit.boli casto
i v klidu.mam i dve vyhrezle plotenky v zadech
ktere boli mnohem mene.zjisti na mri dnu?nebo
jine artritidy?je mi 32.dekuji
reagovat
re:zarudla bolestiva kolena | Od: uLékaře.cz | 11.8.2015 07:51
Dobrý den, děkujeme za dotaz. Avšak aby Vám lékař
mohl odpovědět, poprosím Vás, abyste dotaz
zkopíroval a vložil jej přímo do poradny na těchto
stránkách:http://www.ulekare.cz/poradna-
rozcestnik.
V poradně se Vám bude lékař věnovat.

Děkujeme a doufáme, že vše bude v pořádku.
reagovat
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: