Po artroskopii kolena

Dobry den.Podvrtnul jsem si koleno,cca.po 5.tydnech mi byla provedena artroskopie kolena.Diagnoza s837-Poraneni mnohacetnych struktur kolena.laesio subkompleta LCA gen sin.part leze předního rohu meed menisku Hofitis.hypertrofica plica medio a infrapatelaris gen sin.dva drobne dfekty med kondylu femoru 2st.Po tydnu jsem byl na kontrole,pry je to dobře zhojene a je tam mirny výpotek,coz je pry normalni.Kontrolu mam za dva tydny.Mam pouze nohu zvedat na posteli a ve visu 0 az 90 stupnu.Mam strach z další operace.Myslite si,ze bude nutna nebo to bude dobre? Jaka me asi ceka ještě rekonvalescence? Dekuji za odpověď s pranim hezkého dne Kolar.

Odpověď odborníka:

Drobný výpotek je opravdu nic neobvyklého, podle popisu s dobrou rehabilitací, pohybovou léčbou a fyzikální terapií by měl být výsledek příznivý. Další operaci z popisu nelze předpokládat.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: