Po ask levého ramene

Dobrý den, jsem po ASK levého ramene podstoupila jsem ji 25.5.2015. Od té doby jsem podstoupila 2 rehabilitace 2 obstřik Dp+Marcaine poprvé to pomohlo, ale po druhé jsem myslela, že mi ruka upadne. Na poslední kontrole jsem byla 11.2.2016 pan doktor aniž by mi dělal ultrazvuk nebo jiné vyšetření závěr hybnost nad horizontálnou omezena, otok SSP a běžně zatěžovat což jsem dělala už doteď. Napsal mi doporučení pro obvodní lékařku, aby zvážila zda nejde o nemoc z povolání, což paní doktorka zamítla. Jinou kontrolu mi nenapsal a nevím zda je tento postup správný. Mám stále dost silné bolesti. Prosím zda by jste mi mohl poradit jak mám postupovat dále. děkuji

Odpověď odborníka:

Nenapsla jste o jakou diagnozu, viz propouštěcí zpáva po artroskopii, se jedná. Teprve potom můžeme hovořit o tom jaké jsou další možnosti léčby. Léčba ramenních potíží je zpravidla dlouhodobá a vyžaduje značnou trpělivost.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x