Po bujnem sexualnim zivot...

Po bujnem sexualnim zivotu v mladi mam problem. Moje byvala pritelkyne s kterou jsem chodil 4 roky mela od doby co jsme meli nechraneny styk pri styku se mnou bily posevni sekret hustci konzistence. Gynekolog konstatoval ze vse je v poradku,ze se jedna o slabi zanet, dal ji nejake bobule ktere nepomohli. Po rozchodu mam novou pritelkyni a scenar byl naprosto stejny. Byvala pritelkyne jiz zadny problem nema. V mezidoby jsem mel jeste styk s jednou zenou. Rano jsem mel divny pocit okolo varlat a od te doby velmi ochladnul muj zajem o sex. Muzu byt necim nakazen? Jiz jsem jedl sirokospektra antibiotika. Stale stejne. Je mi 29let. Urolozka ve Vinohradske nemocnici mi vzala moc prosahala varlata a konstatovala ze je vse v poradku a ja ze jsem hypochondr. Odmitla mi udelat viter. Prosim poradte mi co mam delat. Predem dekuji. Martin

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Martine. Z Vašeho dotazu mi jasně nevyplývá, zda jste poslední dobou absolvoval podrobné venerologické testy. Pokud ne, bez jejich výsledků je zbytečné spekulovat nad tím, co za suvenýry bujného života může přebývat ve Vašem močopohlavním ústrojí. Pokud jste komplexní vyšetření absolvoval a bez výsledku, ani to neznamená, že jste "sterilní". V takovém případě má smysl pouze domluva s urologem a pečlivé hledání příčiny obtíží.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: