Po darovaní vajíček?

dobrý den.Po darování vajíček mám plánu otěhotnět ,mohu otěhotnět hned neboještě s tím počkat?abych nepřicházeli potíže gynekologické nebo jiné..Děkuji za odpověd

Odpověď odborníka:

Dobrý den, po hormonální stimulaci, která se provádí před odběrem vajíček jste plodnější než obvykle. Se stimulací související možný hyperstimulační syndrom v případě otěhotnění mívá horší průběh než bez těhotenství. Jinak pro vás neplynou žádné komplikace, ženy se běžně stimulují za účelem otěhotnění.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: