Po frenuloplastike

Dobry den, som po frenuloplastike a mam len jednu otazku. Je nejaka sanca, ze sa mi uzdicka pretrhne znova? Moze pretrhnutiu zabranit aj kondom?

Odpověď odborníka:

Teoreticky by k dalšímu natržení dojít mohlo. Kondom jako další třecí plocha a lubrikant na něm určitě pravděpodobnost zranění snižují.

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: