Po hormonální kyretáži

Dobrý den pane doktore. Před zhruba měsícem jsem vám pokládala dotaz týkající se mého zdravotního stavu (http://www.ulekare.cz/poradna-lekare/hormonalni-kyretaz-35143) Před 3 dny jsem norethisteron dobrala a nyní jsem začla krvácet. Mám tedy dnes nasadit antikoncepci Minerva? Můj hlavní dotaz zní, zda-li bych již nyní, pokud bych antikoncepci nenasadila se mohla pokusit o miminko? Nebo by jste mi antikoncepci na nějaký ten měsíc doporučil? Stejně se bojím toho, že jakmile nebudu brát antikoncepci, můj cyklus bude stejně takový, jako před léčbou :-( Mám strach, že to budu akorát oddalovat a kyretáž se mi stejně nevyhne :-(

Odpověď odborníka:

Ano, na jeden nebo dva cykly to bude rozumné příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: