Po nechranenom sexe - palenie pri moceni, neskor vypadavanie vlasov,hucanie v hlave

Dobry den Pred piatimi rokmi som mal prvy nahodny nechraneny pohl. styk s dievcatom. Vyzeralo byt v poriadku a urcitu ulohu v tom zohral aj alkohol. Dievca mi spravilo oral, bozkavali sme sa, dva razy som jej tam strcil prsty a naslinil si ich. Taktiez doslo k nechranenemu pohlavnemu styku. Dodnes toho banujem, ale co uz.... ako sa vravi mlady, blby s alkoholom v hlave ;| Hned na druhy den sa dostavili jemne vyrazky na zaludi v mieste uchytenia predkozky. O dalsie dva dni sa pridalo aj palenie pri moceni a pocit palenia v hrudniku. Ihned som navsivil lekara, ten ako ste urcite vsetci zviknuty.... povedal ze to nic nie je... vsetko je v poriadku. To je nenormalne ako sa lekari lahostajne spravaju...teda aspon ti na Slovensku. Po naliehani ma poslal urologovi. Ten mi dal spravit vysetrenie ejakulatu, kde bol zisteny iba daky streptokok... presny nazov mozem doplnit ked budem mat zdravotnu kartu. Nasledne mi urolog nasadil lieky po ktorych priznaky zmizli a takmer vsetko sa dostalo do normalu. Jedine co ma nadalej trapi, je neustale rapidne vypadavanie vlasov, zvysene sedivenie vlasov a tiez zvysene potenie, najma na hlave. Taktiez mi velmi casto piska v lavej casti hlavy, som neustale unaveny, ospaly a mam tmave kruhy okolo oci. Na zaludi pri predkozke mam par drobnych bielych vyrazok, na ktore urolog povedal, ze ich ma vraj vela chlapov a su to mazove zliazky. Nove urologicke vysetrenia kultivaciou nezistili ziadne infekcie. Chcem sa tymto spytat, aka bakteria, alebo infekcia by mohla sposobovat tieto zotrvavajuce problemy. Ci to mozu byt Chlamydie, mykozy, ... poradte prosim. Pripadne ake vysetrenia by ste mi pre istotu odporucili. Nemam problem si dat spravit laboratorne vysetrenia aj sukromne. Len neviem ktore metody su najpresnejsie. AIDS nemam - to som preveril. Partnerky nestriedam. Momentalne zijem s priatelkou a nakolko spolu planujeme buducnost, chcem aby som mal v zdravi istotu a tym chranil aj ju. Dakujem za odpoved a pripadne reakcie

Odpověď odborníka:

Doporučuji doplnit vyšetření na chlamydie, ale vaše obtíže jsou naprosto nespecifické, tzn. mohou se vyskytovat u celé řady různých chorob, takže nejsou typické pro pohlavní choroby.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x