Po operaci

Dobrý den. Jsem uz asi pulrok po operaci hydrokely na pravem varleti a začal jsem si všímat, že mám při erekci penis více napnutý nahoru. Není vyloženě v 90 stupních, ale je tak ve 100. Je vůbec možné, že by se to tak udělalo kvůli operaci hydrokely, či to je normální ? Docela bych si uměl představit komplikace při pohlavním styku.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, s operací hydrokély by to souviset určitě nemělo. Při pohlavním styku by takový sklon penisu neměl vadit. Mohl by nastat problém, pokud by se sklon dále měnil

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x