Po operaci

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat, jsem páty den po operaci tříselné kýly laparoskopicky s vložením síťky připevněné sponkami na pravé straně třísla. Zhruba třetí den po operaci mě začalo velmi píchat v přední straně pravého stehna, pokud sedím a nehýbám se, tak jsem bez bolesti, ale jakmile si lehnu na záda a narovnám si břiho nebo při pohybech, při kterých namáhám břicho mě to v tom stehně bolí takovou silnou řezavou bolestí. Jinak břicho je už po operaci téměř bez bolesti, cítím tlak jen když si zatlačím na operované místo v místě, kde je umístěna síťka, ale bolest mě vystřeluje právě do toho stehna. Mám obavy, abych neměl nějaké porušené nervy a nemusel na tu operaci znovu. Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, nelze zde bezpečně vyloučit příčinu bolestí související s operací. Doporučuji poradit se s ošetřujícím lékařem.

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: