Po operaci

Dobrý den, jsem 14dní po ASK shavingu plicy,mám slabý otok a stále bolesti na vnitřní straně.Před 3dny se k tomu přidala bolest na prsou a na noze se mi dělají modřiny.Přibývají snad co hodinu nové.Je tento pooperační stav normální nebo mám vyhledat lekáře dříve než půjdu na KO (asi za 2týdny). Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, vyhledejte lékaře co nejdříve ( třeba i telefonicky, ale lepší je osobní návštěva pro podrobné vyšetření) a svěřte se mu se svými potížemi - hlavně bolesti na prsou, neodkládejte to! Pokud jsou vaše potíže takto měnlivé, hodinu po hodině, je vždy lepší jet na pohotovost než řešit situaci přes internet. Přeji hodně štěstí! Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: