Po operaci kolena

""""dobrý večer, mám menší problém.Jsem 3 měsíce po artroskopii kolena(odebrán vnitřní menisek) několikrát mi byla provedena punkce ..poté mi doktor řekl že už tam tolik vypotku není a že to nebude tahat.Začal jsem znovu sportovat a skoro měsíc po poslední kontrole mi to znova nateklo a bolí me kotknik . může to být příčina velké zateze na nohu? když se tam dodá trochu udelala zmizí zase sama ?? díky petr """ -------Dobry den , koleno fungovalo paradně, po 14 dnech plné zateze nenateklo a bylo vse v pohode.Az ted v nedeli z niceho nic nateklo.Muze to byt zpusobeno velkou zatezi a samo to zase casem "splaskne"??.Naposilováno uz mam ,stehna jsou obě stejna.(nebylo tomu tak).Vše jsem jel už na 100% (beh , posilovaní)

Odpověď odborníka:

Asi se jednalo o závažnější úraz kolena, který postihl více kolenních struktur, takže synoviální výstelka kloubu reaguje výpotkem více. Patrně se jednalo nyní o brzké silnější zatížení kolena. Odlehčení zátěže, více klidu, chladné obklady na koleno a koleno cvičit. Rotoped. Kontrola u svého chirurga nebo ortopeda.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x