Po operaci kyčelního kloubu

Dobrý den. mám následující dotaz. jsem měsíc po totální náhradě kyčelního kloubu. vedle jizvy, kterou mažu i masíruji, mám ale místo, které je úplně necitlivé. co s tím ? na kontrolu mám přijít až za 14 dní. děkuji.

Odpověď odborníka:

Jedná se o běžný nález, kdy při kožním přístupu ke kloubu byl kožní, citlivý, nerv přerušen. Pokud se nejedná o větší poruchu citlivosti, většinou se citlivost vrací. Vhodný i vitamin B 6, Pyridoxin. Jinak konsultace se svým operatérem

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: