Po operaci (m. de quervain)

Dobrý den, byla jsem 3.června na na operaci s m. de quervain, nevidím vůbec žádný rozdíl, na ruce mám stále bouli, před týdnem mi má obvodní doktorka tvrdila, že je to pouze otok a splaskne to, ale nic se neděje a stále tam cítím stejnou bolest jako předtím.Navíc když točím zápěstím, tak mi tam lupe.na kontrolu jdu 3.července takže asi za týden... myslíte, že je to normální průběh nebo budu muset jít na operaci znovu? popřípadě co byste mi doporučil? Předem děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Operace patří mezi ty jednodušší. Reakce okolí na operační zásah, změny na pochvě šlachy jsou u vás zřejmě větší. Bude třeba místo ošetřit, vhodný krém , Ibu hepa,Fastum gek, rehabilitace, pohybová a fyzikální léčba, konsultace se svým operatérem. Stav by se měl upravit, nedomnívám se, že by nyní operace něco vyřešila.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
První známky rakoviny? Kašel, bolest i únava
Články: První známky rakoviny? Kašel, bolest i únava
Signály toho, že s tělem...
Neurologické vyšetření
Články: Neurologické vyšetření
Neurologické vyšetření je...
Náhlá srdeční zástava: Proč umírají mladí sportovci?
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Některým ranám se do hojení příliš nechce
Články: Některým ranám se do hojení příliš nechce
Nehojící se rána...
Co prozradí jaterní testy?
Články: Co prozradí jaterní testy?
Prokázat hepatitidu je...
Nádor ve střevě odhalí najisto pouze kolonoskopie
Články: Nádor ve střevě odhalí najisto pouze kolonoskopie
Lidé s nespecifickými...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: