Po operaci myomu

Dobrý den, je mi 23 let a našli mi myom o velikosti cca 8x10 cm, který vycházel z dělohy. Dne 5.11.2014 jsem byla na operaci ve FN Motol, kde mi myom odstranili (pouze ten, dělohu opět "sešili" a zachovali). Po operaci se u mě objevil zánět, na který ale po 5ti dnech zabrala antibiotika. Léčba probíhala v pořádku, jizva v podbřišku se dle lékařů hojila výborně a po 8 dnech jsem byla propuštěna z nemocnice domů. Žádné bolesti při běžných činnostech nemám, neomezuje mě pohyb, ani při sexu nic nebolí. Jediné co mě trápí je to, že mě břicho stále ještě bolí při zmáčknutí v oblasti podbřišku a pupku. Chtěla jsem se zeptat, jestli je tento stav normální nebo se mám něčeho obávat, popřípadě jak dlouho ještě můžu pří zmáčknutí těchto míst cítit bolest. Mnohokrát Vám děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Když je vyšetření pooperační včetně ultrazvuku v pořádku tak nemusíte mít obavy, je to ještě krátká doba po operaci a i tyto obtíže jistě odezní. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Tajemství oparu zvaného pásový
Články: Tajemství oparu zvaného pásový
Každý z nás si pamatuje...
Dráždivý tračník
Články: Dráždivý tračník
Nejodvážnější lékařské...
Salmonelóza stále aktuální (1. díl)
Články: Salmonelóza stále aktuální (1. díl)
Salmonelóza je akutní...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Záněty močových cest: komplikace vzniknou raz dva
Články: Záněty močových cest: komplikace vzniknou raz dva
Ať už jde o močový měchýř...
Léčba karcinomu ledviny – pomáhají už i biologika
Články: Léčba karcinomu ledviny – pomáhají už i biologika
Karcinom ledviny patří mezi...
Zánět, nebo mechanické poškození? Rozpoznejte příčinu bolesti zad
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: