Po operaci palce

Dobrý den,mám takový dotaz.26.7.mi operovali na plastické chirurgii v FNKV v Praze.Stabilizovali mi tam stříšku zákl.kloubu po opakované zlomenině.Dali mi tam drát a zafixovali sádrou.12.8. jdu na vyndání stěhů a drátu.Mohla bych se zeptat jestli už po vyndání všech těchto věcí budu bez sádry a budu moci začít pomalu s rehabilitací?předem děkuji za odpověd Nikola 16 let

Odpověď odborníka:

Velmi záleží na rtg kontrolním snímku, zájmem bude zahájit rehabilitaci co nejdříve. Nevylučuji, že bude potřeba asi l týdenní znehybnění dlažkou a poté zahájení RH.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: