Po operaci palce

Dobrý den,mám takový dotaz.26.7.mi operovali na plastické chirurgii v FNKV v Praze.Stabilizovali mi tam stříšku zákl.kloubu po opakované zlomenině.Dali mi tam drát a zafixovali sádrou.12.8. jdu na vyndání stěhů a drátu.Mohla bych se zeptat jestli už po vyndání všech těchto věcí budu bez sádry a budu moci začít pomalu s rehabilitací?předem děkuji za odpověd Nikola 16 let

Odpověď odborníka:

Dobrý večer, Nikolo. Omlouvám se, ale toto není možné zodpovědět pomocí virtuální konzultace. Neznám Váš zdravoní stav ani podrobnosti zákroku, který jste podstoupila. Navíc přístup ke každému pacientovi je individuální, takže obě možnosti připradají v úvahu - můžete a nemusíte mát nadále sádru. Pokud to bude jenom trochu možné, rehabilitace začně ihned, jakmile to Váš zdravotní stav dovolí. Ale opět, je potřeba to posoudit v kontextu s konkrétním pacientem. Proto Vám mohu doporučit jen to, abyste pořádně vyzpovídala Vašeho ošetřujícícho lékaře. Pěkný večer.

MUDr. Tomáš Šebek
MUDr. Tomáš Šebek

Specializace: Chirurgie zaměřená na laparoskopické operace
Pracoviště: Chirurgické oddělení Nemocnice Na Františku

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: