Po operaci štítné žlázy k moři?

Dobrý den, je mi 30 let, jsem 4 roky po operaci šž (úplné odstranění s následnou léčbou radiojódem), výsledky v pořádku, užívám letrox a chodím na pravidelné kontroly k lékaři. Chtěla bych se zeptat, jestli je vhodný pobyt u moře. Rádi bychom na dovolenou do Chorvatska a nejsem si jistá, jestli nehrozí nějaké riziko. Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, můžete jet jkmkoliv, žádná omezení po úplném odstranění štítné žlázy nejsou. Hezký den

MUDr. Martina Rosická, PhD.
MUDr. Martina Rosická, PhD.

Specializace: Endokrinologie
Pracoviště: ENDOCARE s.r.o. (Endokrinologie a obezitologie)

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Impotence
Články: Impotence
Impotence nebo erektilní...
Mluvíte ze spaní? Nejezte v noci
Články: Mluvíte ze spaní? Nejezte v noci
Mluvíte ze spaní nebo ve...
Jak poznám, že mi cukrovka ničí ledviny – 10 zásadních otázek a odpovědí
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Co může prozradit krev o stavu cév a srdce
Články: Co může prozradit krev o stavu cév a srdce
Jedna vlaštovka jaro nedělá...
Anesteziologické vyšetření
Články: Anesteziologické vyšetření
Anesteziologické vyšetření...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: