Po operaci varikokély

Dobrý den, zhruba 3 lety jsem si nahmatal bulku na varleti. Bylo mi řečeno že se jedná o varikokélu. Operačně se to řešilo až před 2 týdny. Jsem týden po vytažení stehů. Bolesti varlete jsou ted intenzivnější, samovolné a stejné jako před operaci. Varle je i teplejší a zdá se mi, že žily zas o tolik menší nejsou. Navíc ona bulka mi stále zůstala. Mám docela obavu, jestli ta operace k něčemu byla, nebo jestli doktoři něco nezkazili. Varle mě jinak vždy bolelo až po nějaké fyzické zátěži. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, 2 týdny jsou málo na to hodnotit úspěch operace. Musíte počkat, než se vše uklidní a žíly se zmenší

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Vraťte spánek do normálu
Články: Vraťte spánek do normálu
Každému se občas se stane...
Vitamíny v těhotenství pomáhají rostoucímu miminku
Články: Vitamíny v těhotenství pomáhají rostoucímu miminku
Zdravá strava je nejlepší...
Příčinou intimního trápení může být alergie
Články: Příčinou intimního trápení může být alergie
Svědění, pálení a další...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Klimakterium
Články: Klimakterium
Klimakterium je období...
Jak se diagnostikuje alergie
Články: Jak se diagnostikuje alergie
Na počátku celého procesu...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x