Po ošetřaní tekutým dusíkem

Dobrý den , měl jsem/mám u kořene penisu takovou bouličku (červená) Nejsem si jistý zda byla červená před mým zákrokem "měl jsem totiž dojem že by se mohlo jednat o bradavičku" tak jsem si to ošetřil Verrumalem a až pak se mi zdálo že to zčervenalo více , no tak jsem byl na kožní a paní doktorka což mě zarazilo nic neřekla rovnou vzala tekutý dusík a zmrazila to až jsem se ji optat zda to vypadá na bradavičku odpověděla nejistě může být a tak mi to zmrazila a tak ted mi to nějak napuchlo je to asi den po zákroku chtěl sem se zeptat na vás názor na celou věc zda je to normální to opuchlé , špatné je že jsem neposlal fotku toho "problemu" před zákrokem dusíkem zda už to moc rozpoznat nejde ale i tak bych byl vděčný děkuji :) PS:bradavičky uz jsem měl a nepřišlo mi to tak právě bylo to jako začervenalý pupínek a možná jsem viděl uvnitř trochu (bílé barvy) ale výrustek pro typickou bradavičku to němělo "ten ostrůvek" , zda to nemohlo být holením a špatně ošetřaním tím verrumelem PS:pred tim jsem měl i kousek nad tím místem "tukovou bulku" která zmizla zda to nemohlo souviset i nějak stím Děkuji :))

Odpověď odborníka:

Podle fotografie nelze odlišit, jak vpadal původní projev a co je puchýř způsobený ošetřením dusíkem. Vyčkejte na zhojení ( cca 2-3 týdny).

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: