Po stržení části nehtu nemohu ohnout prst

Dobrý den, před 14ti dny mi doktor strhl kousek nehtu kvůli zánětu pod ním. Injekce byla velmi bolestivá. Až nesnesitelně. Nyní mám už týden prst neobvázaný a v místě vpichu mám modřinu. Prst je nateklý (v dolní části vpichu, ne v části nehtu) a otok již 14 dní nemizí a palec nemohu ohnout. Na dotaz mi bylo řečeno, že již sportovat mohu. Tak nevím,je tento stav normální? Nenapíchl mi nějakou šlachu, či nerv?? Bojim se za tím sadistou jít znovu :) děkuji za radu

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Renáto, chápu Vaše obavy , protože otok trvající 2 týdny po stržení nehtu a omezená hybnost jsou přinejmenším zvláštní. O napíchnutí nervu se asi nejedná, protože se projevuje příznaky jako bolest a brnění. Pravděpodobnější bude problém se šlachou, ale nedokážu si to vysvětlit. Nejlepší bude konzultace buď u operatéra nebo se objednejte do mé ambulance. Zatím nebude od věci medikace Wobenzym 200 tbl 5-10 tbl 3x denně. S pozdravem Dr.Simon Julínek

MUDr. Simon Julínek
MUDr. Simon Julínek

Pracoviště: klinika Palas Athea

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Endometrióza ženám může bránit v otěhotnění
Články: Endometrióza ženám může bránit v otěhotnění
Po miminku touží snad každá...
Vyšetření prostaty
Články: Vyšetření prostaty
Co vše má zahrnovat...
Alergikům může být parfém nepříjemný stejně jako výfukové plyny
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Gynekologické vyšetření
Články: Gynekologické vyšetření
Co vás čeká při...
Léčba alergie může zahnat i únavu
Články: Léčba alergie může zahnat i únavu
Mnohé projevy alergií jsou...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: