Po tonsilektomii

dobrý den ptala jsem se vás ohledne srostleho jazyka jakoby vazivovou jizvou po odstraneni mandli..odepsal jste mi ze je asi nutno tuto jizvu odstranit laserem...rada bych se jeste zeptala jak by se tento zakrok provadel jelikoz bych z toho v dutine ustni mela celkem hruzu..a jetli je toto odstraneni jizvy laserem v puse vedle jazyka bolestive moc děkuji a preji hezky den.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, jedná se o výkon v lokální anestezii, který by trval velice krátce s minimální pooperační bolestivostí. Musel bych vás ale před výkonem vidět osobně- můžete se ke mně objednat do ordinace ke konsultaci.

MUDr. Vladimír Prokop
MUDr. Vladimír Prokop

Specializace: Ušní, nosní, krční
Pracoviště: FORTMEDICA ORL

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: