Po úraze růstové kosti v kotniku

Dobrý den,chci se zeptat,jestli po zlomenině růstové kosti je normální,že mám necelé 2 týdny po sundání sádry ( nechodící ) a kotník je stálé oteklý? Co by popřípadě mohlo pomoci? Kotník nijak moc nebolí. Je možné zčít sportovat?

Odpověď odborníka:

Nevím, co rozumíte růstovou kostí. Po zlomeninách hlezna je po sejmutí sádry, zvláště pokud imobilizace nebyla příliš dlouhá, otok. V takovém případě je vhodná pohybová a fyzikální léčba na rehabilitaci. Prosím upřesněte otázku.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: