Po vyčůrání a otření je krev na papíru

Dobrý den nevím,zda je tento problém pro Gyn.nebo urologii.Maminka,nemohoucí na nohy má vyndanou dělohu už 20let.Nyní poslední rok má častý chronický zánět močového měchýře.Ta krev se objevila včera a zánět ani jiné potíže nyní nemá.Můžete prosím poradit.Děkuji

Odpověď odborníka:

Pokud je již tak dlouho po operaci bude se jednat spíše o problém urologický,bylo by vhodné začít u praktického lékaře, kde bude vyšetřena moč a podle výsledku bude zvolen pro vaši maminku nejvhodnější postup. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Trápí vás zápach z úst? Zbavte se ho jednou provždy!
Články: Trápí vás zápach z úst? Zbavte se ho jednou provždy!
Nepříjemný zápach z úst...
Proč nám cukají oči?
Články: Proč nám cukají oči?
Pod cukáním nebo svíráním...
Chronická rýma: můžete skončit i na operačním sále!
Články: Chronická rýma: můžete skončit i na operačním sále!
Myslíte si, že rýmu stačí...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Hemoroidy
Články: Hemoroidy
Hemoroidy, žilní městky...
Cholesterol pod lupou: víte, co přesně znamenají naměřené hodnoty?
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x