Po vypálení bradavice

Dobrý den, po vypálení bradavice a pozdějším odpadnutí puchýře mi připadá že na původním místě bradavice zbyl ještě kousek (možná ,,kořen"). Myslíte že bude nutné další vypálení, nebo až se ranka zahojí, nevyroste na stejném místě další bradavice? Předem děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

V této fázi není možné určit , zda v ložisku zbylo reziduum. Ránu ošetřujte Framykoinem, přelepujte náplastí. Po odloučení stroupku teprve bude možné určit , jak spodina vypadá, takže by bylo dobré objednat se na kontrolu.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: