Po vysazení ha se nedostavila ms

Od začátku ledna již neberu antikoncepci (dříve od 16 let jsem ji užívala) a od té doby jsem měla MS jenom jednou a to až 11.3. a od té doby zase nic. S přítelem jsme měli několikrát nechráněný sex, ale neudělal se do mě. Je možné abych byla těhotná i když to mám takhle rozházené (nepravidelné) a po jak dlouhé době od styku bude gravitest stoprocentní?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud máte měsíčky, i když nepravidelná, tak nemůžete být těhotná. Testy nejsou spolehlivé jako laboratorní vyšetření, ale během týdne by měly být citlivé - uvádí to výrobce u každého testu

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Nádory mozku
Články: Nádory mozku
Situace v léčbě nádorů...
Ječné zrno
Články: Ječné zrno
Ječné zrno, hordeolum, je...
Moderní antikoncepce a klady s ní spojené
Články: Moderní antikoncepce a klady s ní spojené
Přestože je hormonální...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Naposledy čtené: