Po zánětu nadvarlete

Dobry den jsem mesic po zanetu nadvarlete leceno antibiotiky. Bolest uz neni takova ale stale porad po mesici pocituji bolest pri dotyku nebo otresech jak dlouho muze trvat nez bolest uplne odezni. Dekuji

Odpověď odborníka:

Hojení je individuální, ale citlivost může přetrvávat i několik měsíců. Fyzicky se nepřetěžujte, noste těsné spodní prádlo a mažte Ibalgin gelem

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Pseudoefedrin – cukr i bič
Články: Pseudoefedrin – cukr i bič
Každý lék může být za...
Mravenčení končetin – pouze nepříjemný příznak?
Články: Mravenčení končetin – pouze nepříjemný příznak?
Brnění je nepříjemný pocit...
Snížená funkce štítné žlázy a deprese
Články: Snížená funkce štítné žlázy a deprese
Hormony štítné žlázy...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Víte, co jíst a nejíst při průjmu?
Články: Víte, co jíst a nejíst při průjmu?
S průjmem se téměř každý...
Alergie na arašídy – jak na ni jednoduše přijít?
Články: Alergie na arašídy – jak na ni jednoduše přijít?
Diagnostika potravinových...
Biologická léčba a zdravotní pojišťovny: podaří se najít kompromis?
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: