Pocení

Dobrý den, před časem jsem prodělal nachlazení s teplotami. Týden jsem ležel a užíval Ciplox 500. Během nemoci jsem se poměrně dost potil. Teď jsem už vyléčen, nicméně stále přetrvává silné noční pocení. Je to normální? Děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Václave. Musíte specifikovat pojem "před časem", to je dost zásadní informace. Rekonvalescence po prodělané infekci by měla trvat alespoň 14 dní, poté by potíže být neměly. Také "silné" noční pocení je nutno upřesnit, musíte se během noci převlékat? Případně kolikrát? Pokud nemusíte, pak vyčkejte ještě týden, pokud se potíže neuklidní, pak navštivte svěho praktického lékaře. Hezký den.

MUDr. Hana Černá
MUDr. Hana Černá

Specializace: Pediatrie
Pracoviště: Dětské oddělení Pardubické krajské nemocnice, a.s.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Hormonální antikoncepce jako 100% ochrana před početím? NIKDY!
Akutní gastritida u dětí
Články: Akutní gastritida u dětí
Akutní gastritida je v...
Ječné zrno
Články: Ječné zrno
Ječné zrno, hordeolum, je...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x