Početí

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat ohledně velikosti embrya . Na UZ jsem podle PM byla 6+1. Pan doktor mi následně udělal zápis 6+1=5+0=0,5mm . Plod vznikl tedy zhrub před tydny rozumim dobre???ale zarazila me ta velikost není menší??sestricka říkala,že je ,že doroste.a na UZ v genetice mi rekli 13+1 dle pm, dle UZ (CRL)12+5.Je vse OK?? Je možné, že dorostl 5 dní?Který je přesnější? Děkuju moc.

Odpověď odborníka:

Rozhodující je vždy měření v 12 týdnu gravidity,to je nejpřesnější, je tedy ve v pořádku. |Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: