Početí holčičky

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, kdy je pravděpodobnější, že došlo k početí holčičky, jestli 8 nebo 15 den od počátku PM? A jestli otěhotnění ihned po vysazení HA má nějaký vliv na nástup normální ovulace (menstruaci po vysazení HA jsem dostala 31 den a hned ten měsíc jsem otěhotněla). Předem moc děkuji za vaši odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pravděpodobnost pohlaví se nedá z doby otěhotnění určit. Po vysazení HAK je otěhotnění pravděpodobnější než později. Po otěhotnění k další ovulaci obvykle nedochází, ta se objeví až po porodu, až se zase obnoví menstruační cyklus. A na ten nemá předchozí otěhotnění vliv.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Kašel kvůli pálení žáhy? Ano, je to možné!
Články: Kašel kvůli pálení žáhy? Ano, je to možné!
Refluxní choroba jícnu se...
Nakazil mě kousnutím: hrozí mi žloutenka?
Články: Nakazil mě kousnutím: hrozí mi žloutenka?
Kousl vás vášnivý partner...
Máte vysoký cholesterol? Nová léčba je na obzoru!
Články: Máte vysoký cholesterol? Nová léčba je na obzoru!
Pro léčbu vysoké hladiny...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Revmatoidní artritida: jíte správně?
Články: Revmatoidní artritida: jíte správně?
Starší pacienti s...
Dokonalý úsměv. Existuje vůbec?
Články: Dokonalý úsměv. Existuje vůbec?
Požadavky na dnešní ženy a...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: