Pocit cudzieho telesa v krku

Mam 30 rokov a mam pocit cudzieho telesa v krku uz skoro 5 rok.. prve 3 roky som mala len v obdobi od decembra do marca a teraz uz je to skoro rok co mi to vobec neprechadza ..... bola som aj na orl kde mi nic nebolo zistene ,.... vraj tam nic nemam urobili sa mi po stranach jazyka aj pupenceky uple pri koreni asi vo februari po naslednom vysetreni na orl my boli spravene steri ... tie boli negativne a poslala ma na alergologicke vysetrenie ....... robil mi aj testy na alt:0,29...IgG:14,5....iGa.1,90 celkove IgE 42,1.... TSH2,530 dalej sa robil prick ALYOSAL:NEGATIVNA KONTROLA : histamin ++++, pel-alnus, betula,corylus,poaceae-mix,brasica,artemisia,taracsacum,altenaria,perie,husie , macka pes vsetko negativne vysledky ze len ten histamin troska vystupil ...robil mi krvne testy kde bol mierne znyzeny Hb.119. po case som zacala vypluvat take male biele bodky capy tak mi robil pan doktor aslo :114,8 , latex0,0 CRP0,3 STER Z TONZIL NE GATIVNY ... poslal ma znova na orl o vylucenie chronickej tonsilitidy ale doktor namiesto toho aby sa pozrel tak mi predpisal antibiotika ..... ale stale nieco v tom krku citim nieco tam mam a sem tam ma to aj skriabe spravil mi tiez vytery a krvne testy ... vytery boli negativne a krvne testy MIX:0,130 NEUTROFILY 0,443 HEMOGLOBIN MCH 26,1 ,, HEMOGLOBIN MCCH312 distr. sirka RDV15,9 STRED. OBJEM TROMBOCYTOV MPV 10,60 A EOZINOFILY481.... INAK VSETKO OSTATNE BOLO V NORME ..... PAN DOKTOR Z KRCNEHO VRAVEL ZE SA MOZE JEDNAT O ALERGIU ... .... MAM TAKY STRACH CI TO NENI NIECO VAZNE CI SA NEJEDNA O RAKOVINU .... ESTE NA RTG SNIMKU ... MI PAN DOKTOR POVEDAL ZE TAM VIDI CySTU ALE NENI SI ISTY LEBO MI ZLE ZAKLONILI HLAVU .. a po opravnom rtg. tam nic nebolo. ..13/09 som bola na gastroenterologicke vysetrenie a pan doktor tam nic nenasiel vylucil aj reflux ... robili mi aj endoskopicke vysetrenie pristrojom ..EVIS EXSTRA 165 ,ze vsetko je v norme ... .. ... neviete mi poradit co to moze byt aky problem mozem mat ... s tymto sa ozaj neda zit ... a normalne fungovat ako clovek.... neskor na to som bola na videofluoroskopicke vysetrenie bariovou latkou kde mi pani dok.Bunova povedala ze je vsetko v poriadku ... akurat to moze byt oslabenym spodnej casti jazyka ... neviem ale nezda sa mi to .. robili sa aj testy na dao 6,4kde boli tieto testy pozitivne aj po nasadeni diety to vobec neprechadza .uz ubehlo dost casu od vtedy uz je tomu 7 mesiacov a stale pocitujem taky tlak v krku a ten pocit telesa tam je stale niekedy viac inokedy menej ,,,

Odpověď odborníka:

Vážená paní/slečno Tatiano, zásadní je prokázat či vyloučit, zda jsou Vaše obtíže organického nebo funkčního rázu. Doporučuji Vám doplnit ještě CT a MR vyšetření oblasti krku a podle výsledku se domluvit s ORL lékařem, případně neurologem na dalším postupu. S pozdravem, MH.

MUDr. Milan Hrubý
MUDr. Milan Hrubý

Specializace: Nefrologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: