Pocit na zvracení

Dobrý den, začalo to čepy na mandlích, ty jsem chvíli neřešil, pote jsem se dostavil k obvodnímu lékaři, který mi diagnostikoval streptokoka a předepsal antibiotika. Antibiotika jsem dobral, vše se zdálo být v pořádku. Pote se objevily potíže s konečníkem, čípky na hemoroidy zabraly, vše v pořádku. Nyní mám však jiný problém, mám už tři dny pocit na zvracení. Přerušovaný tlak v krku ve mně vyvolává pocit dávení. Četl jsem, že toto může byt příznak streptokoka v krku, jenže před třemi dny jsem byl na kontrolních stěrech a byly negativní. Takže netuším, čím toto všechno může byt... Děkuji mockrát za radu, případně navštívim znova lékaře.

Odpověď odborníka:

Vážený pane Matěji, dávení může a nemusí být příznakem angíny. Doporučuji Vám podstoupit kontrolní ORL vyšetření a podle výsledku se domluvit na dalším postupu. S pozdravem, MH.

MUDr. Milan Hrubý
MUDr. Milan Hrubý

Specializace: Nefrologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x