Pocit zadrzeneho curani

Dobry den, jiz 3 tydny me trapi neprijemny pocit v kalhotkach, ktery neumim popsat jinak, nez jako kdyz zadrzite moceni. Ale vycurana jsem, nic jineho me neboli, jen kdyz docuravam, poslednich par kapek je neprijemnych, ze mi vhrknou slzy do oci. Ale neni to pri kazdem moceni. Gynekolozka me prohlidla, rekla, ze asi kvasinky (pred dvema mesici ATB Augmebtin na vytrzeny zub) a dala 3 vagi.tablety Clotrimazol a po nich usty 1 Mycomax. Nepreslo to, sla jsem k prakticke. Poslala moc na rozbor, vysledky skvele, moc zcela ok. Tak co mi tedy je? Nikdy jsem to nezazila a chci zas byt v poradku. Nekdy ten pocit mam cele dopoledne, nekdy cely den nic, pak nemohu usnout, jak neprijemne to je. Piji urcite 2 litry vody nebo urolog.caje. 3 dny beru Uroval akut a Rowatinex a laktobacily. Podle me to dela to "curatko", pochva to neni. Styk nebyl 14 dni, tim to take neni. Beru antikoncepci, leta bez problemu. Nechodim do bazenu, mam bavlnene pradlo, teple se oblekam. Co by to mohlo byt? Dekuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Šlo zřejmě o kvasinkovou infekci po užitých ATB. Ale pokud léčba od gynekologa nezabrala a moč je v pořádku, budete muset opět na gynekologii, aby Vás doléčili. LM

MUDr. Ladislav Mašek
MUDr. Ladislav Mašek

Specializace: Urologie
Pracoviště: Urologie Ukrajinská, s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x