Podbrisek_zlaty_stafylokok

Ještě bych se vás chtěl zeptat.Ty probiotika se prodávají nějaké konkretní nemůžete mi nějáké doporučit?A nevíte jak poznám že mám zánět lymf.uzlin v podbríšku? Teplotu nemám..Uzliny se nezvětšují ale přijde mi že jich přibívá.Bojím se aby se mi neudělal zas abcess ale v podbřišku doufám že ne... Koupím si tyde nejáke probiotika to by mohlo pomoct.. Ta autovakcina bude následovat pokud se mi uděla abces nebo se to zhorší.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, probitok je velké množství , dobré zkušenosti mám s probiotiky Dophillus,Probiofix, probiotika od firmy Swiss. Uzliny při zánětu mohou velmi bolet, jsou zvětšené, hmatatelné. Autovakcínu je vhodné nasadit po imunologickém vyšetření. Záleží na tom, zda-li se podaří ze stěru zachytiti bakterii, z které se autovakcína připraví. To znamená , že odběr na autovakcínu je v době, kdy máte ložisko na pokožce, z kterého je možné stěr provést.

MUDr. Marcela Vorlíčková
MUDr. Marcela Vorlíčková

Specializace: Alergologie a klinická imunologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: