Poděkování-dodatek

Vážená Velice děkuji za odpověď. Jen chci dodat že jsem se dostal k panické úzkostné poruše postupně od konce srpna až na začátek října takže vše trvalo měsíc než se to stalo, stále mám strach co bude zase večer a jak se budu cítit zase zítra. Práci bych měl, ale nevydržel bych to jak jsem psal v nové práci kterou jsem zkoušel jsem se pouze na školení přemáhal úzkostí v bolestech kolem břicha a po cestě na autobus v Praze mě přepadla šílená panika, kdy jsem nevěděl co dělat nemohl jsem v klidu sedět ani stát a divím se že jsem to vydržel dojet z Hloubětína až na florenc poté jsem si už musel zavolat sanitku. Trochu mi pomohlo osvěžení vodou a samozřejmě v Bohnicích si mě nenechali jen mě dali prášky na cestu domů, asi nevěděli jak se cítím nebo jsem nebyl vhodným pacientem pro ně .

Odpověď odborníka:

Dobrý den, děkuji za Vaše poděkování, velice si toho vážím. Máte můj obdiv, že jste tu situaci v autobuse zvládal tak dlouho než jste si zavolal sanitku. Myslím, že i malý úspěch má svůj význam pro zvládání podobných situacích s menším stresem, protože máte zkušenosti s Vašimi stavy. Domnívám se, že by bylo fajn, kdybyste si vozil malou láhav vody, abyste se mohl osvěžit, když byste cítil, že to na Vás jde. Jsem ráda,že jste byl v Bohnicích na příjmu, ale nenechali si Vás tam, jak by řekl laik, nejste takový blázen :-). Také se domnívám, že by bylo fajn chodit pravidelně k psychoterapeutovi, který se zabývá problémy podobnými těm Vašim a který by zvolil správnou metodu léčby, já bych to viděla na metodu tzv KBT. Děkuji Vám, myslím, že jste statečný muž a přeji Vám pěkný den.

MUDr. Šárka Kolacíová
MUDr. Šárka Kolacíová

Specializace: Psychiatrie
Pracoviště: TH Klinika, Clinterap

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Gynekologické vyšetření
Články: Gynekologické vyšetření
Co vás čeká při...
Zčervenání kůže po alkoholu nemusí znamenat alergickou reakci
Roztroušená skleróza
Články: Roztroušená skleróza
Roztroušená skleróza (RS...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
(Ne)bezpečnost užívání vitamínu D v těhotenství
Články: (Ne)bezpečnost užívání vitamínu D v těhotenství
Čekáte miminko? Pak byste...
Víte, co jíst a nejíst při průjmu?
Články: Víte, co jíst a nejíst při průjmu?
S průjmem se téměř každý...
Zadáno pro ženy: přírodní léčba infekcí močových cest
Články: Zadáno pro ženy: přírodní léčba infekcí močových cest
Pálení a řezání při močení...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: