Podezřelá znaménka

Dobrý den, je mi 14 a chtěla jsem se zeptat jestli jsou tyto znaménka v pořádku. První je v podpaží, je růžové, párkrát rozškráblé a vystouplé. Druhé je ve vlasech, na dotek je to tvrdá světlounce růžová koulička. Chci jít na odstranění, půjdou obě dvě vyříznout? A vypadají normálně? mám strašný strach z rakoviny...:(

Odpověď odborníka:

Obojí je zcela jistě v pořádku, odstranění je možné, obávat se rozhodně nemusíte.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: