Podezreni na hiv

Zdravím, Je to asi 3 mesice co u me probehl rizikovy pohlavni styk bez kondomu. 3 dny po pohlavnim styku me popadla hrozná únava, bolest kloubů, slabá horečka. Od te doby nic. Vsiml jsem si ale, ze se mi dělá na patře moučnivka a take nemívám tak pevnou stolici jako kdysi.Celkove se dost casto necitim ve sve kuzi. Myslite si ze by se mohlo jednat o infekci HIV? Zadnou vyrážku jsem si nevšiml, mel jsem jen jednou zvetsenou lymfarickou uzlinu na krku ale jen na leve straně. Jsem z toho neustale ve stresu a casto me napada ze bych mohl byt hiv pozitivni. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Michale, pokud máte takovéto obtíže a opravdu chcete mít klid na duši, můžete se nechat na HIV vyšetřit u vašeho praktického lékaře - odběry stojí cca 560kč, musel byste si to zaplatit.
dr.Křehnáč

MUDr. Vít Křehnáč
MUDr. Vít Křehnáč

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: JACH-TA s.r.o., Řež

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: