Podezření na kadmiózu

Dobrý den, je mi 21 let a mýmy dlouhodobými problémy jsou časté záněty průdušek a hlasivek a částé gynekologické oblíže jako jsou výtoky a mikozy.Dlouhodobě mě také trápí problémy s trávením, občas mám slabý průjem aniž bych snedla něco závadného, občas zácpu a spíše nepravidelnou stolici.Na internetu jsem se dočetla, že všechny tyto příznaky mohou mít společného viníka-jakási kadnióza.Po přečtení všech možných příznaků jsem zjistila, že se u mě vyskytují mnohé z nich, ať už jsou zdánlivě nepodstatné jako je zvýšená chuť na sladké a to i po jídle nebo slabé nehty. Myslíte si, že by to opravdu mohla být kadmióza?Jestli ano, poraďte mi, prosím, jak se mám proti této nemoci bránit? Stačí, když s tím půjdu k praktické lékařce nebo lze vyhledat nějakého odborníka?Předem děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, příznaky, které popisujete se mohou vyskytnout u mnoha nemocí, nemusí jít nutně o kadmiózu. Je mnoho častěji se vyskytujících onemocnění, které mají tyto příznaky, nejpíše je u Vás také trochu snížena funkce imunitního systému. Doporučuji obrátit se na Vaši praktickou lékařku, která Vás případně pošle na specializované vyšetření. Je ale zapotřebí znát i další detaily, které může získat lékařka pouze při osobním vyšetření.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: