Podezření na kondylomata

Dobrý den. Prohlížela jsem se a na vnitřní straně malých pysků u vstupu do vagíny jsem našla malé pupínky, obávám se, že to mohou být kondylomata. Poradíte mi prosím?

Odpověď odborníka:

Z dvojrozměrné fotografie není možno přesně stanovit diagnozu ale nemyslím,že by se muselo o kondylomata jednat, ty připomínají spíše malé bradavičky. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Máte vysoký cholesterol? Nová léčba je na obzoru!
Články: Máte vysoký cholesterol? Nová léčba je na obzoru!
Pro léčbu vysoké hladiny...
Kdy začít s léčbou růstovým hormonem
Články: Kdy začít s léčbou růstovým hormonem
Když dnes na ulici vidíme...
Trombóza a embolie
Články: Trombóza a embolie
Hluboká žilní trombóza a...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Kouření a rakovina plic? Jasně, ale trpí i močový měchýř
Rakovina prostaty: nenápadný zabiják českých mužů
Články: Rakovina prostaty: nenápadný zabiják českých mužů
Rakovina prostaty, plic a...
Salmonelóza
Články: Salmonelóza
Salmonelóza je infekční...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Endokrinologické vyšetření
Články: Endokrinologické vyšetření
Endokrinologické vyšetření...
Rakovina žaludku – i zde je cílená léčba užitečná
Články: Rakovina žaludku – i zde je cílená léčba užitečná
Přestože se výskyt rakoviny...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: