Podezření na kvasinkovou infekci

Půl roku řeším problém, který mám, bylo mi řečeno, že se jedná o kvasinkovou infekci vystřídal jsem už 3 mastičky(canesten,jenamazol a fungicidin), ale stav je pořád stejný jediné co se změnilo, je menší svědění. Sex s partnerkou provozujeme už jedině s ochranou. Poprosil bych tím Vás tedy o radu o co by přesně mohlo jít a popřípadě jak to léčit, k doktorovi se stydím s tím chodit. Předem mockrát děkuji.

Odpověď odborníka:

Lukáši, Váš problém jistě stojí za pozornost, vzhledem k délce obtíží. Bohužel nepíšete, na kterém místě těla se problém nachází, předpokládám, že jde o genitál. Dále mi chybí přesnější popis obtíží, zmiňujete pouze svědění, což samozřejmě pro kvasinkovou infekci svědčit může, ale může znamenat řadu jiných i neinfekčních onemocnění kůže. Váš problém bych na Vašem místě rozhodně a bez obav konzultovala s některým kožním specialistou, zvlášť pokud, jak píšete, lokální léčba není úspěšná. Rada cestou internetové poradny nebude nikdy úplná. Hezký den.

MUDr. Hana Černá
MUDr. Hana Černá

Specializace: Pediatrie
Pracoviště: Dětské oddělení Pardubické krajské nemocnice, a.s.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
Poděkování | Od: Lukáš | 27.3.2014 08:12
Děkuji za Vaši odpověď, ale jak jsem již uvedl k
doktoru s tím jít nehodlám, nemám z toho dobrej
pocit. Včera jsem Vám poslal 2 emaily a v tom
druhém právě byla přiložena fotografie, mohla byste
se prosim Vás na ní podívat a popřípadě napsat
nějakou reakci na ni? Co se týče problému s mým
údem je jen to svědění a vzhled, jinak žádne jiné
problémy nepociťuji.
reagovat
re:Poděkování | Od: Poradna uLékaře.cz | 27.3.2014 12:52
Dobrý den, Lukáši,
dotaz jste zařadil k nesprávné specializaci.
Položte svůj dotaz do poradny ještě jednou,
prosím, a přiložte také přílohu. Jako specializaci
uveďte dermatologii, dotaz se potom přiřadí
příslušnému lékaři.

Děkujeme, Tým poradny uLékaře.cz

reagovat
 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: