Podezření na kvasinkovou infekci

Dobrý den, znervozňujou mě pupínky na penisu. Půl roku řeším problém, který mám, bylo mi řečeno, že se jedná o kvasinkovou infekci vystřídal jsem už 3 mastičky(canesten,jenamazol a fungicidin), ale stav je pořád stejný jediné co se změnilo, je menší svědění. Sex s partnerkou provozujeme už jedině s ochranou. Poprosil bych tím Vás tedy o radu o co by přesně mohlo jít a popřípadě jak to léčit, k doktorovi se stydím s tím chodit a jít tam opravdu nechci. Předem mockrát děkuji.

Odpověď odborníka:

Jediné, co vidím na fotografii abnormálního, je mírné zarudnutí, to může být vyvolané bakteriální či kvasinkovou infekcí či podrážděním nebo ekzémem. Nejvhodnější by bylo provést stěry z kůže a vyloučit infekci. Co se týče samoléčby, pak můžete zkusit vynechat zcela mýdlo, ev. zkusit speciální mýdlo Nasil. Po každém umytí promazávejte krémem s pantenolem.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
Krém a pantenolem | Od: Lukáš | 31.3.2014 08:20
Mohl bych Vás ještě poprosit o jaké krémy přesně
jde?
reagovat
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x